Real strpljivo čeka: Gubi li PSG strpljenje a Mbappeom?

epa09028746 Kylian Mbappe of Paris Saint-Germain warms up for the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and AS Monaco in Paris, France, 21 February 2021. EPA/IAN LANGSDON

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Kylian Mbappe još uvijek nije donio odluku da li će potpisati novi ugovor s PSG-om, a što je želja pariškog kluba. PSG polako gubi strpljenje, dok Real Madrid, koji francuskog igrača želi u svojim redovima, sve više dolazi na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Mbappe s aktualnim europskim doprvakom ima ugovor do ljeta 2022. godine te će tada kao slobodan igrač moći napustiti klub. PSG pokušava učiniti sve ne bi li se suradnja nastavila te im je cilj da Mbappe s njima produži ugovor već do kraja ove sezone. Međutim, stvari ne teku onako kako se očekivalo iako pregovori i Mbappea traju već nekoliko mjeseci. Kako piše Le Parisien u klubu gube strpljenje jer Mbappe još uvijek nije prihvatio novi ugovor iako su mu ponudili sve uvjete koje je tražio.

Mnogi smatraju kako Mbappe zapravo želi otići, a ako ne potpiše ugovor do kraja sezone očekivati je da će ga PSG staviti na transfer listu kako bi izbjegli mogućnost da na kraju ugovora ode bez ikakve odštete. Prema pisanju francuskih medija Parižani su spremni smanjiti cijenu za njega te će ga pustiti za ”sitnih” između 120-150 milijuna eura. Kako smo se već spomenuli Mbappea se najviše povezuje s Real Madridom, a hoće li i sljedeće sezone igrati u Parizu, ili će obući dres Kraljevskog kluba, tek će se vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.