Real teško do pobjede bez bolesnog Modrića

epa09568982 Real Madrid's Toni Kroos (R) in action against Rayo Vallecano's Santi Comesana during the Spanish LaLiga soccer match between Real Madrid and Rayo Vallecano at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 06 November 2021. EPA/JUANJO MARTIN

Real Madrid svladao je Rayo Vallecano sa 2-1 (2-0) i privremeno zasjeo na vrh ljestvice španjolske La Lige, a dvoboj protiv gradskog suparnika propustio je Luka Modrić zbog snažne prehlade, objavio je madridski klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez Modrića njegovi su suigrači došli do osme prvenstvene pobjede u ovoj sezoni te izbili na vrh ljestvice s 27 bodova, dva više od do danas vodećeg Real Sociedada.

Pogodak za Real protiv Rayo Vallecana postigao je u 14. minuti Toni Kroos na asistenciju Asensija. U 38. minuti je David Alaba sjajnim dodavanjem poslužio Karima Benzemu koji je povećao prednost “kraljevskog kluba”. Real je na kraju morao strijepiti za pobjedu. Radamel Falcao je u 77. minuti smanjio zaostatak Rayo Vallecana, ali je zbog ozljede morao napustiti igru četiri minute poslije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.