Real uvjerljiv u Tiraspolu, sjajni Luka Modrić

epa09543634 Real Madrid's defender David Alaba (2-L) celebrates with his teammates after scoring the 0-1 during the Spanish LaLiga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at Camp Nou stadium in Barcelona, Catalonia, Spain, 24 October 2021. EPA/Enric Fontcuberta

Osminu finala Lige prvaka večeras su izborili Manchester City, PSG, Sporting Lisabon, Inter i Real Madrid. Navedena petorica pridružili su se otprije sigurnima Liverpoolu i Ajaxu, tako da iz četiriju skupina ostaje upražnjeno još samo jedno mjesto u drugom krugu. Bit će to drugoplasirani iz skupine B, koji će se tražiti između Porta, Milana i Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid i Inter nisu dopustili iznenađenja, Real je s 3:0 slavio kod Šerifa, a Inter je kod kuće s 2:0 svladao Šahtar.Sjajno je za Real odrigrao Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.