Realu bliska Marca donosi fotografiju: ‘Bio je jedanesterac za Real, Juventus nije pokraden’

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Reala nakon drame u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Juventusa izborili su polufinale i ostali u igri za najveći klupski trofej sezone. Naime, u prvoj utakmici u Torinu Real je slavio čak s 3:0, no, u uzvratu, u Madridu, Juventus je uz dva gola sjajnog hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića neočekivano došao do 3:0 i držao produžetke u svojim rukama sve do zadnjih sekundi utakmice, kada je engleski sudac Michael Oliver dosudio kazneni udarac za domaćine. Jedanaesterac je rutinski izveo Cristiano Ronaldo i odveo Real u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Nakon utakmice, naravno, igrači, navijači i trener Juventusa bili su bijesni na suca, a zbog činjenice da je izgubio živce isključen je i legendarni talijanski golman Buffon.  Većina je onih koji misle da kazneni udarac uopće nije postojao te da su suci po tko zna koji puta pogurali Real prema završnici.

Je li to baš tako?

Realu bliska Marca objavila je fotografiju na kojoj se vidi kako se ipak možda radilo o stvarnom kaznenom udarcu te da je sve čisto, a ne, kako tvrdi Oko sokolovo HRT-a, Mateo Beusan, da je Englez zaustavio Juventus i izbacio ga iz Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na slici se vidi  Benatijin start na Lucasa Vasqueza, iz kuta iz kojeg je snimljena fotografija reklo bi se kako se ipak radi o najstrožoj kazni, koja je na kraju i dosuđena. Naime, Juventusov igrač niti jednog trenutka nije igrao s loptom, ali je kontakt s igračem Reala postojao. I za jedanaesterac?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

Kako smo spomenuli španjolski list Marca na svojoj današnjoj naslovnici donosi naslov “Bio je jedanaesterac”!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.