Rebić najavljuje susret s Englezima: ‘Igrat ćemo na 100 posto! Svi nas se trebaju plašiti!’

Foto: fah

Hrvatska u petak igra protiv Engleske, a kao špica napad će predvoditi Ante Rebić. Nakon problema koje je imao zbog ozljede sada se konačno vratio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam još što će biti. U prijateljskoj utakmici protiv Bjelovara Krama, Pjaca i ja smo bili naprijed i stalno smo mijenjali pozicije. A upravo sam posljednju utakmicu u Eintrachtu, tu protiv Hoffenheima, igrao špicu. Zapravo, igrali smo s dvije špice, ja sam bio jedna. Nije mi strano igrati špicu. Igrao sam špicu za reprezentaciju i protiv Danske na Svjetskom prvenstvu u produžetku”, kaže za Sportske novosti.

“Engleska je jaka reprezentacija. Kad se sjetimo polufinala Svjetskog prvenstva, onda znamo da su nas jako namučili, dobili smo ih u produžetku. Međutim, Hrvatska je također kvalitetna, ne trebamo ih se plašiti. Iako, moram naglasiti da ova utakmica na Rujevici neće biti ista kao ona u Rusiji. Igra se pred praznim tribinama, a konačno, ova utakmica Lige nacija nije polufinale Svjetskog prvenstva”, prisjetio se.

“Atmosfera je dobra kao i inače s izbrornikom Zlatkom Dalićem. Ima novih igrača, a u petak ćemo vidjeti kako će sve to izgledati. Ne treba sad previše pričati, trebamo se pokazati na travnjaku”, otkriva Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam čega bismo se trebali plašiti? Većina naše reprezentacije je tu, naravno, nema onih koji su se oprostili i ovih koji ne mogu zbog ozljeda. Velim, ne bih sad previše govorio, vidjet ćemo kako će sve izgledati. Ali, Hrvatska se zaista ne treba bojati Engleske, niti bilo koje druge reprezentacije na svijetu. Mi smo drugi na svijetu, svi se trebaju plašiti Hrvatske!”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.