Rebić sve bliže odlasku, Milan odredio cijenu

Foto: fah

Nakon što su došli do naslova prvaka Italije, prvi put nakon više od 10 godina, Milan je započeo s rekonstrukcijom momčadi. Jedno od imena na odlasku je i Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanski mediji pišu kako je Milan odredio cijenu za nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca i srebrenog Vatrenog, navodno će klub razmatrati sve ponude koje su iznad 20 milijuna eura.

Talijani ističu kako unatoč dvjema odličnim sezonama, Rebić nije uspio imati značajniju ulogu u momčadi koja je ove sezone došla do naslova prvaka.

Podsjetimo, Rebić je prvo došao na posudbu u Milan, bilo je to ljeto 2019. godine, a nakon odlične sezone u kojoj je postigao 11 golova, Milan ga je odlučio zadržati. Ante je zatim ponovio učinak iz prethodne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, njegova kvaliteta nije došla do izražaja ove sezone, a problem su mu bile i ozljede, ali i sukob s izbornikom Dalićem, zbog kojeg je otpisan iz reprezentacije.

‘Rossonerima’ nije prioritet prodaja Hrvata, ali mediji naglašavaju kako je to vrlo izgledno ako dođe zadovoljavajuća ponuda.

Rebić je ove sezone odigrao 24 utakmice u Seriji A, a postigao je samo dva gola te podijelio dvije asistencije. Trenutna vrijednost mu je oko 17 milijuna eura prema Transfermarktu, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.