Rebić završio u bolnici zbog ozljede: Još ništa nije služeno objavljeno, a neslužbeno – riječ je o iščašenju lakta lijeve ruke

epa08702204 AC Milan's doctor checks Milan's forward Ante Rebic (C) injured shoulder during the Italian Serie A soccer match between FC Crotone and AC Milan at the Ezio Scida stadium in Crotone, Italy, 27 September 2020. EPA/CARMELO IMBESI

Ante Rebić imao je nezgodan pad na utakmici Crotone – Milan i ozljedio ruku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dogodilo se zo u 56. minuti, Rebić je trčao prema golu suparnika, spotaknuo se i pao te se ubrzo pridigao držeći se za ruku uz bolnu grimasu.

Nije poznata težina ozljede, a prevezan je u bolnicu.

“Dobra je vijest da Rebić nije slomio ruku. Nadamo se kako će se to i potvrditi i da njegova ozljeda neće zahtijevati duži izostanak. Nakon što smo ostali bez Ibrahimovića, imamo nedostatak igrača u napadu”, poručio je trener Stafano Pioli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta dello Sport piše kako mu je dijagnosticirano iščašenje lakta lijeve ruke te da prvi pregledi pokazuju da ništa nije slomio.

“Ibrahimović ne igra jer ima koronu, Rafael Leao je nespreman, Rebić se sada ozlijedio, što Milan ostavlja na samo jednom napadaču, 18-godišnjem Lorenzu Colombu, a to je za neizdrživo”, napominje Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.