Sjajna utakmica u Rimu: Promašaji Edina Džeke, Ronaldo spasio Juventus od poraza…

Foto: Twitter/Juventus

Roma i Juventus odigrali su sjajnu utakmicu u Rimu, završilo je 2:2 u sklopu 2. kola talijanske Serie A. Cristiano Ronaldo spasio je aktualne prvake od poraza. Juventus je pola sata igrao s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No idemo redom, Roma je prva došla do vodstva u ovoj utakmici, igrala se 31. minuta kada je je Rabiot igrao rukom u kaznenom prostoru, sudac je opravdano pokazao na bijelu točku, a Veretout je pogodio za 1:0. Nije dugo trajala radost domaće momčadi, naime, u 44. minuti Pellegrini je igrao rukom, ponovno je dosuđen kazneni udarac, i ponovno opravdano, Cristiano Ronaldo poentirao je za 1:1.

U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena povela je ponovno Roma, kontru je poveo bosansko – hercegovački napadač i nesuđeni igrač Juventusa, Edin Džeko, a završio je Veretout za prednost od 2:1.

U nastavku utakmice Džeko je imao dvije velike prilike za povećanje prednosti Rome, no nije ih iskoristio, iako je jednu od njih bilo teže promašiti nego pogoditi. Kazna za promašaje Rome stigla je u 69. minuti kada je sjajnim skokom Ronaldo donio izjednačenje i konačan rezultat (2:2) ove sjajne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Juventus je od 62. minute igrao s igračem manje budući da je isključen Rabiot. Roma tu činjenicu nije uspjela kapitalizirati te je ostalo 2:2.

Serie A, 2. kolo:

Roma – Juventus 2:2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.