Rečenicom da je sa 16 godina prerastao Dinamo počeo je sunovrat karijere Alena Halilovića

Foto: fah

Svojedobno je bivši hrvatski reprezentativac, Alen Halilović, bio velika nada hrvatskog i europskog nogometa, dio hrvatskih medija, kakvi već jesu ti ”hrvatski” mediji, nakon nekoliko dobro odigranih utakmica proglasio ga je ”plavim Messijem”, a on je sam počeo vjerovati u to što mediji pišu. S obzirom na sve ono što se posljednjih dana, mjeseci, godina događa ne možete napraviti ništa gore nego bez rezerve i bez propitkivanja povjerovati medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović, uvjeren u svoju kvalitetu, svoj talent koji nedvojbeno i danas postoji, već je sa 16 godina kazao rečenicu koja će ga kasnije dugo pratiti. Posjetimo, mladi Alen imao je 16 godine te je već tada rekao kako je ”prerastao Dinamo”. I tako velik otišao je u Barcelonu, a baš tom rečenicom je počeo sunovrat potencijalno velike karijere jednog talentiranog nogometaša. Danas taj isti nogometaš trenira s Interom iz Zaprešića, nekoć ”divom iz predgrađa”, koji je, kao i Halilović, izgubio svoj sjaj. Činjenici da Halilović trenira s Interom iz Zaprešića čude se i španjolski mediji, budući da je bivši hrvatski reprezentativac ne tako davno trenirao s najvećim zvijezdama svjetskog nogometa. Trenirao, ali i ne prečesto s njima igrao.

Navodno se 24-godišnji Halilović povezuje s Hajdukom, iako gotovo sigurno od toga neće biti ništa. Trenirajući s Interom iz Zaprešića, inače klubom koji je i prvi osvajač Hrvatskog kupa sad već jako davne 1992. godine, Halilović želi ostati u formi. U kakvoj formi ako je zbog loše forme u svim klubovima u kojima je posljednjih godina igrao vrlo brzo dobio izlaznu kartu?

Podsjetimo, Inter se trenutno natječe u drugom razredu hrvatskog nogometa te su male šanse da Halilović potpiše za njih, odlučio je trenirati s Interom dok ne dođe ponuda koja će ga zadovoljiti. Ako tako nastavi tih će ponuda biti sve manje. Zanimljivo da se o eventualnom povratku u Dinamo i ne govori. Vjerojatno s pravom, ako je Halilović sa 16 godina bio veći od Dinama, koliko je velik sada, s 24 godine?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Halilović je nakon odlaska iz Barcelone još nastupao za Sporting Gijon, HSV, Las Palmas, Milan, Standard Liege i Heerenveen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.