Remi Mainza i Hoffenheima, Kramarić zaslužan za pogodak

epa08851523 Mainz's Alexander Hack (up R) in action against Hoffenheim's Christoph Baumgartner (up L) during the German Bundesliga soccer match between FSV Mainz 05 and TSG 1899 Hoffenheim in Mainz, Germany, 29 November 2020. EPA/RONALD WITTEK CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Mainz je u nedjelju kod kuće protiv Hoffenheima odigrao 1-1, a hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić, koji je u prethodna dva susreta bio strijelac za Hoffenheim, ovaj put se istaknuo razigravanjem suigrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su domaćini golom Robina Quaisona u 33. minuti, a Hoffenheim je izjednačio u 62. preko veznjaka iz Toga Ihlasa Beboua. Ključni potez odigrao je Kramarić, koji je svojim pasom omogućio Sessegnonu da ubaci u peterac, a Ihlas Bebou je loptu pospremio u mrežu. Kramarić je još dva puta uposlio suigrače, u 58. minuti Roberta Skova i u 77. Ihlasa Beboua, ali su oni bili neprecizni.

Bayer Leverkusen je u 9. kolu Bundeslige na domaćem terenu protiv Herthe odigrao 0-0, te se je probio na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Hrvatski branič Tin Jedvaj za Leverkusen je igrao od 74. minute, zamijenivši austrijskog stopera Aleksandra Dragovića, koji se ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.