Rezignirani navijači Hajduka: ‘Perišiću oprosti nam i bježi glavom bez obzira’

hajduk
Foto: fah

U derbiju 29. kola SuperSport HNL-a Hajduk je poražen na Rujevici od vodeće momčadi prvenstva Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemoć

Pred 8000 gledatelja Rijeka, koja nije briljirala, potpuno zasluženo je pobijedila nemoćni Hajduk i tako srušila i ono malo snova koje su Splićani uoči ovog kola eventualno sanjali. Rijeka ima 10 bodova više od Hajduka sedam kola prije kraja i to je zapravo završena priča. Tjedan iz noćne more iza Hajduka je, a na noge ovakvom Hajduku dolazi probuđeni Osijek. Srećom po Hajduk i europske ambicije Hajduka leži u činjenici da se prvenstvo bliži kraju.

Na Rujevici je ponovno, kao i na Poljudu protiv Dinama, u igru ušao Ivan Perišić, i ponovno je zaslužio ovacije navijača Hajduka. Međutim, bilo je prekasno, suviše kasno.

Navijači o svemu, poslali Perišiću poruku

Na društvenim mrežama poslije novog poraza među navijačima Hajduka postaje sve zanimljivije, traži se ostavka trenera Karoglana, stara i tužna priča je zapravo u tome što nitko ne traži odlazak onih koji su stvarno odgovorni. Najmanje su to Karoglan i Jakobušić, način na koji se Hajdukom upravlja posljednjih 13 godina jednostavno ne valja i to već postaje bolno koliko je evidentno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nespremni, neuigrani, jalovi, ozlijeđeni, kao da nikada nisu nogomet trenirali. Spremniji je Perišić koji još uvijek nije na 100% od svih ostalih igrača. Do kada će Karoglan biti trener? Ovo nema smisla”, “U 90 minuta, 0 udaraca u okvir gola, prvi udarac izvan okvira u 69. minuti. To majstore, zahvaljujući tebi i vizionarskoj upravi koja te drži, zato jesmo tu gdje jesmo”.

“Što je nogomet? Igra sa loptom u kojoj se dvije momčadi međusobno nadmeću igrom nogom s brzim i preciznim kratkim i dugim dodavanjima doći do protivničkog gola i postići gol. Naravno, postoji i ekipa koja nabija samo loptu bezveze i pokušava slučajno postići gol. Ta ekipa se zove Hajduk”, “Čestitam predsjedniku, sportskom direktoru i stručnom stožeru na trećem mjestu. Nije mala stvar bit treći u ligi deset”.

“I mineralna voda je jača od nas”, “Perišiću, biži ća što dalje i ne okreći se”, “Molim vas ostavite Karoglana i Dialla na prvom svratištu”, “Ovo je anti nogomet”, “Žao mi je samo Perišića, čovjek nije zaslužio igrati s ovim levatima”, “Sramota”, “Mislio sam da igraju prvi i zadnji”, “Perišiću, oprosti nam…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo su neki od najzanimljivijih, najistaknutijih komentara na mrežnim stranicama HNK Hajduk. Kad sami sebe počnete žaliti ima li što tužnije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.