Rijeka lakoćom do pobjede i prvog mjesta, tri gola Murića

Zagreb, 17.09.2021. - Utakmica 9. kola Prve HNL Hrvatski dragovoljac - Rijeka na stadionu u Kranjčevićevoj. foto HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

Nogometaši Rijeke zasjeli su na vrh ljestvice HT Prve lige pobijedivši pred svojim navijačima Hrvatski dragovoljac sa 4-1 (2-0), nakon što je do danas vodeći Osijek u prvom dvoboju 18. kola odigrao 1-1 na gostovanju kod Gorice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigla je Rijeka do vodećeg pogotka u 16. minuti, a strijelac je bio Jorge Obregon. Kolumbijac je u 44. minuti bio dodavač za Roberta Murića koji je preciznim udarcem svladao Šubarića za 2-0. Isti je igrač u 47. minuti iskoristio pogrešku Petra Mamića i postigao svoj drugi pogodak za vodstvo Riječana od 3-0. Zaostatak Hrvatskog dragovoljca smanjio je Vinko Petković golom u 67. minuti, ali je Robert Murić svojim trećim golom, u 80. minuti postavio konačnih 4-1.

Rijeka ima bod prednosti pred drugoplasiranim Osijekom. Treći je Dinamo sa 31 bodom, a četvrti je Hajduk sa 30, a upravo će se te dvije momčadi sastati u nedjelju u 17.30 na Maksimiru u najvećem hrvatskom nogometnom derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.