Rijeka nadigrala Hajduk na Poljudu

rijeka
Split, 26.02.2022. - Utakmica 25. kola Prve HNL Hajduk - Rijeka. Na sslici Emir Sahiti. foto HINA/ Mario STRMOTIĆ/ ms

Rijeka je bila vrlo uvjerljiva u Jadranskom derbiju, slavili su 3:1 na Poljudu protiv Hajduka. U nedjelju igraju Osijek i Dinamo, što je drugi derbi ovoga vikenda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeći pogodak za Rijeku postigao je Josip Drmić u 17. minuti. Na 2-0 prednost gostiju povećao je Haris Vučkić u 33. minuti. Nadu Splićanima u preokret donio je Marko Livaja golom u 69. minuti. No, Anton Krešić je u 86. minuti pogodio za konačnih 3-1.

Utakmicu na Poljudu sudio je Fran Jović iz Zagreba vičić – Vučkić, Drmić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.