Rijeka otkrila, stiže nova desetka

Foto: snimka zaslona

Hrvatski prvoligaš Rijeka objavila je jučer u kasnim večernjim satima kako u klub stiže nova desetka, a službena potvrda se očekuje tijekom dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su klub ovog ljeta napustili ključni igrači iz prošle sezone poput Drmića, Murića, Pavičića, Smolčića, te trener Goran Tomić, uprava Rijeke se našla pred teškim zadatkom, nadomjestiti sve ove odlaske, ali i uigrati ih za skori početak nove sezone.

Dolaskom novog trenerskog tandema Tadić – Budicin, započele su pripreme, dovedeni su i brojni igrači, vratio se Matej Mitrović, u klub je došao iskusni Mateo Pavlović. Na posudbu je došao Mario Vrančić, a doveden je i Pablo Alvarez, španjolski veznjak, koji je prošlu sezonu završio u idealnoj momčadi bugarskog prvenstva.

Ipak, sinoć je iz Rijeke stigla službena potvrda da za njih prijelazni rok još nije gotov. Odlaskom Pavičića i Murića, Riječani su izgubili kreaciju u veznom redu, ali izgleda da bi s novim pojačanjem mogli dosta ojačati sredinu terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova desetka Rijeke bi trebao postati Alen Halilović. Nekad jedan od najtalentiranijih nogometaša na svijetu, bivši igrač Dinama, Barcelone, Milana, HSV-a, Las Palmasa, Sportinga iz Gijóna, Standarda iz Liegea i Heerenveena, dolazi u Rijeku oživjeti svoju karijeru.

Da se radi upravo o najmlađem debitantu u povijesti za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, potvrđuje video Rijeke na društvenim mrežama.

Na snimci se ne vidi lice nove desetke kluba, ali se vide tetovaže koje pripadaju Haliloviću, koji će se tako gotovo osam godina nakon odlaska u Barcelonu vratiti na hrvatske travnjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Rijeke odbrojavaju sate do konačne potvrde da na Rujevicu dolazi ‘hrvatski Messi’, kako su ga prozvali mediji na početku profesionalne karijere, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.