Rio Ferdinand trebao bi postati sportski direktor Manchester Uniteda

Foto: snimka zaslona

Bivši kapetan Manchester Uniteda Rio Ferdinand trebao bi postati sportski direktor kluba sa Old Trafforda, objavili su u utorak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ferdinand je prije četiri godine okončao igračku karijeru, a obitelj Glazer, koji su vlasnici Uniteda, već duže vrijeme nastoji ga privoliti da preuzme mjesto u klupskoj upravi. Također, mediji navode da je Ferdinand nedavno razgovarao sa izvršnim potpredsjednikom Uniteda Edom Woodwardom.

Ovog ljeta se u Manchester Unitedu očekuje “veliko pospremanje”, a vodstvo kluba želi da politiku igračkih transfera vodi čovjek koji je u dobrim odnosima sa trenerom Oleom Gunnarom Solskjaerom.

Rio Ferdinand je nosio dres Manchester Uniteda od 2002. do 2014. godine, te je s klubom osvojio šest naslova u Premier ligi, te Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.