Pep Guardiola nasmijao Ferdinanda: ‘Messiju sam rekao da napada onu stranu na kojoj je Rio’

Foto: Snimka zaslona

Menadžer Manchester Cityja, Pep Guardiola, gostovao je u emisiji Rija Ferdinanda koja se prikazuje na BT Sport televiziji. Naime, danas je objavljena nova epizoda spomenute emisije, a zvijezda je bio Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govorilo se o brojnim temama, a Ferdinand i Guardiola su se dotakli i vremena od prije desetak godina kada su se sreli u dva navrata u finalu Lige prvaka. Podsjetimo, Katalonac je trenirao Barcelonu, dok je Ferdinand igrao za Manchester United te je doživio poraze u oba finala. Naime, Barcelona je 2009. godine u Rimu slavila sa 2:0, dok su dvije godine kasnije na Wembleyju pobijedili sa 3:1.

Dakako, Ferdinand je morao pitati trenera Manchester Cityja glede spomenutih utakmica, dobro se pritom nasmijao na odgovore koje je dobio od Guardiole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bila je velika čast zaigrati protiv Manchester Uniteda u finalu Lige prvaka. Naravno, pobijedili smo tu (smijeh). To su zaista lijepe uspomene koje ću pamtiti čitav život”, rekao je Guardiola te je nastavio:

“Rekao sam Lionelu Messiju: ‘Leo, napadaj onu stranu gdje se nalazi Rio!’ (smijeh). Leo me je poslušao pa smo vas i pobijedili (smijeh). Imali smo jako puno sreće. U prvih 15 minuta ste nam tako lako mogli dati dva gola. Prvo je Cristiano Ronaldo imao sjajnu priliku, a zatim još netko. Gerard Piqué nas je spasio”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.