Robert Prosinečki novi izbornik Azerbajdžana

Robert Prosinečki i službeno je postao novi izbornik Azerbajdžana, izvjestio je HRT. Ugovor je potpisan na tri godine, do kraja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji, a Prosinečki će godišnje zarađivati 1,2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izvršni odbor azerbajđanskog nogometnog saveza je nakon teškog poraza protiv Hrvatske u Osijeku smjenio trenera Bertija Vogtsa, a trenersku palicu preuzima Prosinečki kojemu je ovo treći trenerski posao u karijeri.

Prosinečkog čeka težak posao no vjeruje da ima dovoljno kvalitetnih igrača te da može promijeniti stil i igru reprezentacije koja se do sada bazirala na obrani.

“Ne mogu obećati da ćemo pobijediti Hrvatsku i Italiju, ali dat ću sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat do kraja kvalifikacija. Neću se odreći iskusnih igrača, ali ima tu još nogometaša koji su potencijalni reprezentativci i koje ću pomno pratiti sljedećih mjeseci”, izjavio je novi izbornik na konferenciji za medije u Bakuu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Azerbajdžan na dnu kvalifikacijske skupine bez ijednog boda, samo ih je Hrvatska deklasirala, dok su u preostale tri utakmice tijesno poraženi od Bugarske (1-2), Italije (1-2) i Norveške (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni će u Bakuu gostovati 3. rujna 2015.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.