Robert Prosinečki prvi put nakon operacije: ‘Mjesec dana nisam razmišljao o nogometu, a to je znak da mi nije bilo ugodno’

Foto: snimka zaslona

Robert Prosinečki nedavno je prošao operaciju debelog crijeva od koje se još nije do kraja oporavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako sam? Dobro je, nisam još u formi, moram se paziti, lagano šetati i odmarati, ali najgore je iza mene. Kada već pričamo o tome, iskoristit ću priliku da se i javno zahvalim doktorima Šabanoviću i Muhoviću, predivnim sestrama i kompletnom bolničkom osoblju u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu”, kaže za Sportske novosti.

“No, istina je da mjesec dana nisam uopće razmišljao o nogometu, a to je znak da mi nije bilo ugodno”, dodao je.

Sada se donekle oporavio, pa razmišlja i o nogometu. Sviđa mu se Liga nacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da nema Lige nacija mi bismo igrali prijateljske utakmice i to uglavnom sa skromnim suparnicima jer do najjačih se ne možeš probiti. I kako god bilo, prijateljska utakmica će uvijek biti – prijateljska. A Liga nacija donijela je natjecanje, donijela je priliku da se lansiraš među velike, donijela je naboj, emociju… Donijela je sve što samo prave utakmice mogu donijeti, a bez pravih se utakmica ne može napredovati”, rekao je.

Neki su ga kritizirali jer u reprezentaciju BiH poziva igrače koji im nisu odgovarali.

“Za mene je taj kult reprezentacije iznimno bitan. Igrači moraju znati da će poštenim i profesionalnim pristupom uvijek imati moju najveću moguću zaštitu. Zbog toga će se teško ispadati iz momčadi, a to znači da će se teško u nju upadati. Naravno, tako će biti dok nema anomalija, a nema ih jer svi imamo isti cilj. Evo, na proljeće ćemo biti jači za Kolašinca, on će nam biti veliko pojačanje”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.