Roger Federer nakon pobjede protiv Novaka Đokovića: ”Razlika između ovog meča i onog u Wimbledonu? Sada sam iskoristio sam meč loptu!”

Foto: fah

Najbolji tenisač svijeta svih vremena, Roger Federer, pobijedio je sa 6:4, 6:3 srpskog tenisača Novaka Đokovića te tako ostvario plasman u polufinale Završnog Mastersa u Londonu. Sam rezultat dovoljno govori koliko je u ovom trenutku Švicarac bio kvalitetniji, a ulog je bio velik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ulog je bio velik. Izašao sam i odservirao dobro. Moj plan igre je funkcionirao perfektno. Nadam se ne i posljednji put protiv Novaka. Bila je to zaista dobra igra s moje strane. Uvijek se igra bolje kako turnir odmiče”, kazao je Roger Federer, koji je pritom na inzistiranje novinara objasnio razliku između ovog meča i onog u Wimbledonu prije nekoliko mjeseci kada je poslije velike drame slavio Đoković.

Dakle, što je sada bilo drugačije?

“Pa, sad sam iskoristio meč-loptu”, kazao je Roger, nakon čega se posebno zahvalio gledateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će biti protivnik Rogera Federera u polufinalu Završnog Mastersa saznat će se u petak po završetku natjecanja grupe Andre Agassi. Naime, tada se sastaju Stefanos Tsitsipas i Rafael Nadal te Aleksandar Zverev i Danil Medvedev.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.