Roma slavila u Ukrajini

epa09484242 AS Roma's Tammy Abraham (2-R) celebrates with his teammates after scoring the 1-0 goal during the Italian Serie A soccer match between AS Roma and Udinese Calcio at the Olimpico stadium in Rome, Italy, 23 September 2021. EPA/ETTORE FERRARI

Nogometaši Rome pobijedili su Zorju Lugansk s 3-0 u susretu 2. kola C skupine Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci za momčad Josea Mourinha bili su El Shaarawy (7), Smalling (66) i Abraham (68). Za Zorju je cijeli susret igrao Lovro Cvek.

U skupini A LASK i Maccabi Tel Aviv su remizirali 1-1. Horvath je doveo domaćine u vodstvo u 10. minuti, a izjednačio je Shamir u 88. minuti.

Petar Filipović je za LASK igrao do 71. minute, dok je Stipe Perica kod gostiju izašao iz igre dvije minute kasnije. HJK Helsinki je na gostovanju porazio Alaškert s 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini D CFR Cluj i Randers su odigrali 1-1. Gabrijel Debeljuh je za Cluj igrao do 63. minute.

AZ je pobijedio Jablonec s 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.