Romano: Blizu je prelazak Bulata i Šutala iz Dinama u Standard

Zagreb, 26.05.2024 - Utakmica posljednjeg 36. kola Prve HNL između GNK Dinama i Rudeša. Na slici Boško Šutalo. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Poznati talijanski insajder za nogometne transfere, Fabrizio Romano, objavio je ovoga petka da je blizu dogovor između Dinama i belgijskog Standarda iz Liega, oko prelaska Marka Bulata i Boška Šutala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On navodi da bi Bulat došao na posudbu s mogučnošću otkupa njegova ugovora te da su dogovoreni svi detalji.

Što se tiče Šutala, Romano piše da bi on odmah prešao u Standard te da su također dogovoreni svi detalji što se tiče plaće te da će bivši igrač Atalante potpisati ugovor na pet godina, prenosi HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.