Rakitić poslao poruku Daliću, govorio o Modriću i dolasku u Hajduk

rakitić
Foto: fah

Bivši nogometni reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić prati reprezentaciju pa tako i njihov nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da je Hrvatska, generalno gledano, bila jako dobra. OK, protiv Španjolske smo izgubili 3:0, ali imali smo i mi svojih prilika za postići gol. Istina je da to nije bila naša najbolja utakmica, ali rezultat definitivno nije mjerilo prikazanog. Španjolci su rano poveli, a onda je to dodatno opterećenje. U skupini smo jedino mi doveli Španjolce u probleme”, smatra Rakitić.

“I ovo razočarenje zapravo je potvrda toga što sam govorio ranije, odnosno da je Hrvatska nogometna velesila. Jer da nije, onda ne bi sada toliko žalili i tugovali. Zato i je ovo ovako bolno. No, bez obzira na sve, puno toga dobroga se napravilo. Ponosan sam na moje Vatrene, izbornika Dalića. A posebno na Luku”, dodao je.

> Dalić analizirao nastup na Euru: Sve tri utakmice svele su se na 90 sekundi

Odgovornost za neprolazak skupine na Euru na sebe je preuzeo izbornik Dalić koji je, unatoč kritikama, čvrsto stao uz senatore poput Modrića, Brozovića, Perišića, Kovačića istaknuvši da od njih nema boljih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Apsolutno se slažem s izbornikom, jer nema boljeg čovjeka od njega, što je najvažnije. A onda svi ti moji, stari Vatreni… Ma, joj glupo mi je uopće govoriti o tome. Moramo im biti toliko zahvalni, oni su ti koji guraju, koji su spremni i moramo ih zadržati. Ajmo graditi oko njih. Moramo biti svjesni da nam trebaju sada više nego ikada. Trebamo im vjerovati maksimalno, to je najbitnije”.

Govorio je i o kapetanu Luki Modriću.

“A što reći za Luku? Ja bih volio, baš kao što je i on rekao, da igra cijeli život. Naravno, Luka je taj koji će odlučiti. On je moj veliki brat, zahvalan sam mu za sve. Sada neka se odmori i opusti, i tijelo i glavu. Ja sam uz njega, ali nadamo se svi mi navijači reprezentacije da će biti što duže uz nas i u dresu Vatrenih”, rekao je za Tportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po medijima već neko vrijeme kruži informacija da bi se Rakitić mogao odreći velikog novca i uskoro potpisati za Hajduk. “Znam da sve zanima, ali sada sam na odmoru i nemam zasad ništa reći na tu temu”, poručio je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.