Romano potvrdio što u Sociedadu planiraju s Lukom Sučićem

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Luka Sučić sjajnim je pogotkom izjednačio rezultat na utakmici svog Real Sociedada protiv Atletico Madrida u remiju 1:1. Fabrizio Romano oglasio se jutro nakon sjajnog Sučićevog gola o tome koliko klub iz Baskije cijeni hrvatskog veznjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Real Sociedad je jako zadovoljan ulaganjem u Luku Sučića prošlog ljeta. Zabio je super gol protiv Atletica, ključni je igrač trenera Imanola, a u rujnu je proglašen igračem mjeseca od Realovih navijača”, objavio je.

Inače, Sučiću je ovo bio prvi pogodak za Real Sociedad, u koji je stigao prošlog ljeta iz Salzburga za deset milijuna eura. Sučić je doveden jeftinije jer mu je u ljeto 2025. isticao ugovor s austrijskim klubom. Golom je Sučić samo okrunio odličnu utakmicu u kojoj je imao još dva udarca, dva uspješna driblinga, 42 točna dodavanja (od 45 pokušaja) i pet osvojenih duela od 11 u kojima se našao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.