Romano tvrdi: Šime Vrsaljko se umirovio

Foto: fah

Fabrizio Romano, inače dobro upoznat sa situacijom u nogometu, tvrdi kako se nekadašnji reprezentativac Šime Vrsaljko – umirovio. Inače, Vrsaljko se od hrvatske reprezentacije oprostio na ljeto prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početkom godine rastao se s grčkim Olympiakosom i nije našao novi angažman, ali Transfermarkt, najpoznatija stranica posvećena nogometnom tržištu, navodi kako je Vrsaljko postao menadžer koji radi za agenciju Universal Twenty Two.

Podsjetimo, nakon osvajanja svjetskog srebra s hrvatskom reprezentacijom u Rusiji, Vrsaljko je imao problema s ozljedama i nije konstantno igrao. Čini se kako je to bilo presudno za završetak njegove nogometne karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.