Ronaldo: ‘Nisam zabrinut zbog ozljede, vraćam se na teren za tjedan ili dva’

Foto: fah

Ozljeda portugalske zvijezde Cristiana Ronalda u susretu protiv Srbije u kvalifikacijama za EURO 2020. zabrinula je portugalske navijače, ali i sve u Juventusu. Međutim, CR7 ih je smirio svojom porukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Poznajem svoje tijelo, nisam zabrinut zbog ozljede. Znam da ću se vratiti na teren za tjedan ili dva,” kazao je Portugalac.

Ronaldo se ozlijedio u 28. minuti utakmice. Bio je u punom sprintu kada se uhvatio za zadnju ložu i zatražio zamjenu.

U Juventusu se nadaju kako će Ronaldo biti spreman do prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka protiv Ajaxa koja je na rasporedu 10. travnja u Amsterdamu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sve ćemo vidjeti u idućih 48 sati, ali ponavljam nisam zabrinut. To je nogomet i takve stvari se događaju,” dodao je.

Utakmica između Portugala i Srbije završila je 1-1, a dvoboj je obilježio nedosuđeni jedanaesterca za Portugal u 72. minuti nakon što je Antonio Rukavina igrao rukom.

“Situacija je potpuno čista, bio je kazneni udarac,” dodao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasio se i Rukavina, koji tvrdi kako nije bio jedanaesterac.

“Lopta me prvo pogodila u lice, odnosno u nos, a onda u ruku. Mislim da to nije jedanaesterac. Za njih je to kazneni udarac, za nas nije i to je normalno,” kazao je Rukavina za srpske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.