Ronaldo poslao poruku navijačima: ‘Ovo nije isprika za ništa’

Foto: Twitter/Juventus

Nogometaši Juventusa izgubili su od Fiorentine 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jučer smo, sa slabom predstavom i rezultatom koji je daleko od prihvatljivog, završili 2020. godinu, posebnu u mnogim pogledima. Prazni stadioni, COVID protokoli, odgođene utakmice, velike pauze i prenatrpani kalendari…”, obratio se navijačima Cristiano Ronaldo.

“Ovo nije isprika za ništa. Znamo da moramo dati više da konstantno pobjeđujemo. Mi smo Juventus! Jednostavno ne možemo igrati na način da ne ostavljamo samo najbolje na terenu.

Nadam se da će nam kratka pauza pomoći da se vratimo još jači i ujedinjeniji nego prije, jer je sezona još daleko od gotove, i vjerujemo da ćemo na kraju, još jednom, slaviti sa svojim navijačima, poručio je Ronaldo navijačima za kraj polusezone”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.