Ronaldo potpuno uništen, pa ponižen vikom navijača

ronaldo
Foto: fah

Ove subote igrao se Superkup u Saudijskoj Arabiji gdje se za ovaj trofej bore četiri kluba iako je Al-Hilal pomeo konkurenciju i u prvenstvu i u Kupu. Al Nassr je opet ostao bez trofeja. Naime, Cristiano Ronaldo je doveo svoj klub u vodstvo, ali je protivnik potom zabio četiri komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je tako propustio uzeti svoj prvi trofej otkad je stigao u Saudijsku Arabiju, a njegova frustracija je postala glavna tema.

Video koji se najviše vrti je kad se stadionom ori ”Messi, Messi” što je česta pojava kada navijački protivničkog kluba žele naživcirati ili poniziti Portugalca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.