Ronaldo u Manchesteru dočekan poput heroja: Govorio o Juventusu, optužbama za silovanje

Foto: fah

U utorak će se u trećem kolu grupe H Lige prvaka na mitskom Old Traffordu susresti Manchester United i Juventus. Ovo je posebna utakmica za Cristiana Ronalda, koji se vraća na ovaj travnjak, pa je bio najveća zvijezda press konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne želim uspoređivati Real i Juventus. To su dva nevjerojatna i fantastična kluba. Ja sam imao svoje putovanje u Madridu, a sada je u tijeku moje novo poglavlje u Juventusu. Drago mi je što sam imao priliku doći u Manchester i s Realom i s Juventusom. Ja sam sretan čovjek”, ispričao je Ronaldo

Govori je i o navodnoj uroti protiv njega, te o nagradama koje je osvojio Luka Modrić.

“Ne osjećam se kao žrtva urote. Nisam opsjednut s individualnim nagradama. Moram se fokusirati na ova posljednja dva mjeseca u Juventusu, koja su bila zaista sjajna. Uživam igrajući ovdje, prilagodio sam se jako dobro i ekipa je fantastična. Već sam ionako osvojio puno trofeja, tako da mi to ne predstavlja problem”, rekao je Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fokusirao se i na utakmicu s Manchesterom.

“Svi znaju da imam povijest s Realom, ali nije pred ovakvu utakmicu pravo vrijeme pričati o tome. Nije na meni da govorim o problemima koje imaju tamo. Što se tiče Manchestera, bit će to teška utakmica. Znamo da imaju dobru ekipu, a uz to su domaćini. No imamo i mi svoja oružja, ipak smo mi Juve. Znamo da će biti teško, ali imamo šansu pogotovo ako ćemo odigrati dobro i onako kako želi naš trener”, rekao je.

Govorio je o optužbama za silovanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zar opet? Ja sam sretan čovjek. Pustili smo u javnost izjavu prije dva tjedna, ako se ne varam. Naravno da neću lagati oko ovoga. Odvjetnici i ja smo puni samopouzdanja. Ono što je najvažnije je da uživam u nogometu i životu, a istina će uvijek izaći na vidjelo”, ističe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.