Ronaldu se ovo deset godina nije dogodilo: Juventus ne može biti zadovoljan sezonom, previše su uložili da bi ispali već u osmini finala Lige prvaka…

Foto: fah

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo i drugu sezonu zaredom ispao je prije nego što se nadao iz Lige prvaka. Naime, kako smo već i najavljivali, Lyon je bio težak, pokazalo se i pretežak protivnik Juventusu a s obzirom na nezgodan rezultat iz prve utakmice. Prvu je utakmicu, podsjetimo, na svom terenu Lyon dobio 1:0, a Juventusu je za prolazak trebala pobjeda od dva pogotka razlike, završilo je 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mala je utjeha Ronaldu u tome da je on zabio oba gola za Staru damu. Juve je pao već u osmini finala, što je težak udarac i za navijače aktualnog talijanskog prvaka.  Tako je slavni Portugalac ispao već u osmini finala Lige prvaka što mu se nije dogodilo od sezone 2009/10.

Tog 7. travnja 2010. godine, igrajući za Real Madrid, Ronaldo je ispao također od Lyona. Tada je na Realovom Santiago Bernabeu Miralem Pjanić u drugom poluvremenu zaledio domaću publiku te je Lyon odveo dalje. Od tog je dana do danas Ronaldo osvojio čak četiri naslova prvaka Europe, sve s Realom, s Juventusom nikako da ode do kraja u ovom elitnom natjecanju. Pitanje je hoće li uopće ikada? Naime, novim prijevremenim posrtajem u Ligi prvaka Ronaldo je korak bliže odlasku iz Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, treba biti pošten i reći kako je Ronaldo najmanje kriv za novi europski neuspjeh Juventusa, večeras je zabio dva gola. Tko je krivac ipak će na kraju morati konstatirati uprava Stare dame, jer sasvim sigurno, bez obzira na novi naslov prvaka Italije, Juventus sezonom ne može biti posve zadovoljan. Puno su uložili da bi ispali u osmini finala od, ne podcjenjujući nikoga, jednog ipak u europskim okvirima prosječnog Lyona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.