Roy Keane: Mourinho priča gluposti

Legendarni irski nogometaš Roy Keane (43) obrušio se na menadžera Chelsea Josea Mourinha koji je nakon prve utakmice osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a poručio kako je ‘Chelsea velika momčad’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To su gluposti. Kazati kako je Chelsea u ovom trenutku velika momčad je glupost,” kazao je bivši kapetan Manchester Uniteda i irske reprezentacije. Keane je naglasio kako je Mourinho sjajan menadžer, dodao i kako Chelsea ima veliki potencijal, ali nedostaju im trofeji.

“Veliki klubovi svake sezone osvajaju trofeje, a ne jednog svakih nekoliko godina. Chelsea mora osvajati više trofeja ukoliko želi postati veliki klub,” dodao je Keane.

‘Ludi Irac’ kako je glasio njegov nadimak za vrijeme igračkih dana osvojio je u dresu Manchester Uniteda čak 17 trofeja pri čemu sedam naslova engleskog prvaka, te Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.