Rožman: ‘Na terenu ne izgledamo loše, ali ne možemo zabiti gol’

Foto: snimka zaslona

Nogometaši Rijeke nastavili su neugodan niz. Porazom od Gorice stigli su do četvrte utakmice zaredom bez pobjede, odnosno drugog uzastopnog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka se ponovno mučila u završnici što je potvrdio i trener Rijeke Simon Rožman nakon utakmice.

– Frustrirajuće je koliko stvaramo prilika, a prelako primamo golove. Na terenu ne izgledamo loše, ali ne možemo zabiti gol, rekao je Simon Rožman.

– Pucamo 22 puta prema golu, a ne možemo zabiti. Zadovoljan sam većinom utakmice, fali završnica, pogodak, jer onda je druga utakmica. Uz to radimo previše individualnih pogrešaka, a ni sreća nas baš ne mazi, dodaje slovenski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Trebamo analizirati kako da postignemo više golova, a manje ih primimo na ovakve načine. Sad moramo zbiti glave, samo zajedničkom borbom možemo izaći iz ove situacije, rekao je napadač Rijeke Antonio Mirko Čolak nakon poraza, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.