Rudeš u četvrtfinalu Kupa

Foto: fah

Nogometaši Rudeša izborili su plasman u četvrtfinale hrvatskog Kupa nakon što su u susretu osmine finala na stadionu u Kranjčevićevoj nakon produžetaka pobijedili Slaven Belupo 2-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što u regularnom dijelu utakmice nije bilo golova pitanje prvog putnika u četvrtfinale razriješeno je u dodatnih 30 minuta.

Rudeš je došao u vodstvo u 107. minuti golom Tomislava Turčina, a dvije minute kasnije pogodak je postigao i Juan Antonio Entrena.

U srijedu je na programu pet utakmica osmine finala, a sastaju se Šibenik – Hajduk, Zagreb – Lokomotiva, Inter – Sesvete, Zadar – Osijek i Istra 1961 – Cibalia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novigrad i Dinamo će igrati 31. listopada, a posljednji susret osmine finala na rasporedu je 14. studenog kada će snage odmjeriti Gorica i Rijeka.

REZULTATI:
Rudeš – Slaven Belupo 2-0 (Turčin 107, Entrena 109)

25. listopada:
Šibenik – Hajduk
Zagreb – Lokomotiva
Inter Zaprešić – Sesvete
Zadar – Osijek
Istra 1961 – Cibalia

Tekst se nastavlja ispod oglasa

31. listopada:
Novigrad – Dinamo

14. studenog:
Gorica – Rijeka

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.