Rukomet: Canjuga objavio konačan popis za EP

Izbornik ženske seniorske rukometne reprezentacije Vladimir Canjuga objavio je konačan popis od 18 igračica na koje računa za nadolazeće Europsko prvenstvo koje će se u Hrvatskoj i Mađarskoj održati od 7. do 21. prosinca, a u odnosu na posljednju listu kandidatkinja na njemu nema Katarije Ježić iz Lokomotive i Andree Čović iz Podravke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovih 18 rukometašica okupit će se 24. studenog u Zagrebu, odakle će krenuti u završne pripreme za Europsko prvenstvo, koje će se odvijati u dvije faze.

“Prva faza traje od ponedjeljka do nedjelje, a kulminacija je subutnja utakmica protiv Crne Gore. Kolega Adžić i ja dogovorili smo se da će to biti utakmica punih sastava i generalna proba pred punim gledalištem u Varaždinu. Održat ćemo devet treninga u prvoj fazi uz dvije utakmice. Nakon toga, od 1. prosinca do početka Europskog prvenstva, trenirat ćemo svaki dan”, pojasnio je hrvatski izbornik Canjuga uz kojeg će u stručnom stožeru biti trener Ivan Jerković, trener vratarki Goran Trajkovski, liječnik Boris Peršić, fizioterapeutkinja Vesna Hodić, fizioterapeut Goran Krušelj, sportska psihologinja Bojana Jeličić te direktor reprezentacije Ratko Balenović.

Osim 18 igračica koje se nalaze na konačnoj listi kandidatkinja, još deset rukometašica je na širem popisu hrvatskog izbornika. U slučaju da neka od 18 rukometašica mora iz bilo kojeg razloga napustiti pripreme, zamijeniti je može samo igračica sa šireg popisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan popis kandidatkinja za EP 2014.:

1. Jelena Grubišić (Györ)

2. Marta Žderić (Budućnost)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Ivana Jelčić (Lokomotiva)

4. Maja Zebić (Vardar)

5. Tea Grubišić (Lokomotiva)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

6. Aneta Benko (Lokomotiva)

7. Anita Gaće (Dinamo Volgograd)

8. Vesna Milanović-Litre (Györ)

9. Dragica Džono (Podravka Vegeta)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10. Lana Franković (Sesvete)

11. Andrea Penezić (Vardar)

12. Ćamila Mičijević (Zamet)

13. Miranda Tatari (Podravka Vegeta)

14. Maja Kožnjak (Lokomotiva)

15. Kristina Elez (Podravka Vegeta)

16. Sonja Bašić (Lokomotiva)

17. Žana Marić (Bietigheim)

18. Lidija Horvat (Lokomotiva)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.