Rukometaši potpuno šokirani: Nitko ne zna što se zapravo dogodilo!

Foto: fah

Hrvatski rukometaši umorni su odigrali utakmicu za broncu protiv Slovenije samo 20 sati nakon okršaja s Norveškom za finale. Imali su i osam golova prednosti nakon sjajnih 40 minuta, ali onda neobjašnjivo pali i ostali bez medalje u nevjerojatnoj završnici u kojoj im baš ništa nije polazilo za rukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam što pametno reći. Došli smo, željeli pobijediti, tako smo i krenuli u utakmicu, ali imali smo neobjašnjiv pad. Valjda je to bio umor, ne znam što bih rekao. Ponosan sam kako smo se borili, tužni smo… ja sam tužan što nismo uzeli medalju”, rekao je nakon utakmice razočarani Željko Musa.

“Vjerovali smo kao ekipa i šteta što nismo uzeli medalju. Pokušavali smo, borili smo se, ali nije išlo, dali smo sve od sebe. Ona utakmica jučer nas je vjerojatno psihički i fizički iscrpila. Moramo se pripremati za prvenstvo u Hrvatskoj. Vjerujem da je tužna i cijela Hrvatska, svi smo htjeli tu medalju, ali danas nije išlo”, dodao je.

Suznih očiju govorio je Domagoj Duvnjak

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislim da nije, ne znam, u šoku sam. Ne znam što se dogodilo, napravili smo uspjeh, ušli u polufinale, nismo iskoristili šansu…”.

“Ne znam što da kažem. To je bio umor. Ne znam. Nemam objašnjenje. Dali smo sve od sebe. Došli smo s mladom ekipom do polufinala, ne znam tko je to očekivao. Falilo nam je malo sreće, doza iskustva i bolja završnica”, rekao je Mario Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“I za finale nam je falio gol”, sjetio se Zlatko Horvat: “Imali smo prilika, bili smo blizu finala, to je tako u sportu. Na žalost, dvaput smo izgubili za jedan gol, daj Bože da nam se to vrati što prije. Čestitam svojim suigračima na cijelom turniru, i Sloveniji na medalji. Moramo se dobro odmoriti i čekamo iduću godinu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.