Rukometaši spremni: Bit će to miks starog i nove energije

Foto: fah

Najkraće moguće pripreme su završene. Sati nas dijele do starta olimpijskih kvalifikacija u Hannoveru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska turnir otvara s Austrijom u 20.15 i samo joj pobjeda jamči mogućnost da će se plasirati u Pariz.

Naši su rukometaši doputovala u poslijepodnevnim satima u Hannover. Treniralo se u Zag Areni.

– Naravno da bi bilo lakše dobiti možda dva tjedna vremena i dvije probne utakmice da se sve provjeri, ali tako je kako je. Druge momčadi također nisu imale toliko vremena. Prilično sam zadovoljan, pogotovo s posljednjim treninzima. Zadnje igrače dobili smo kasno u ponedjeljak, tako da smo imali malo vremena. Teško je kad je novi trener, moraju se pripremiti na sve. No ni protivnici ne znaju što ćemo učiniti, tako da postoji prednost i nedostatak za obje momčadi, rekao je izbornik Dagur Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Reprezentaciji se priključio kapetan Domagoj Duvnjak, koji je kasnio iz opravdanih razloga – treći je put postao otac.

– Ovo mi je praktički prvi trening s novim izbornikom. Koliko čujem od dečki stvarno se radi dobro, svi su spremni. Jedva čekamo početak turnira. Sve je dobro. Zdrav sam, igram.

Nastup na Olimpijskim igrama veliki je motiv našim rukometašima, piše HRT.

– Dat ćemo sve od sebe da se plasiramo na Olimpijske igre i mislim da je ovaj tim spreman. Baš mi se sviđa kako smo radili ovih proteklih 5-6 dana i nadam se da ćemo to pokazati na terenu. Teško je sad pričati o tome što je novi izbornik donio. Ja mislim da će to biti miks nečeg starog i neke nove energije, istaknuo je Igor Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.