Rukometni klub Zagreb postaje RK Prvo plinarsko društvo

Hrvatski prvak rukometni klub Zagreb od subote, 6. rujna, mijenja ime, te će nastupati i djelovati pod imenom Rukometni klub Prvo plinarsko društvo, priopćeno je iz uprave najtrofejnijeg hrvatskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U priopćenju se navodi kako je RK Zagreb potpisao generalni sponzorski ugovor s hrvatskom tvrtkom Prvo plinarsko društvo d.o.o., a koja se bavi uvozom, prodajom, opskrbom i distribucijom prirodnog plina.Svečano potpisivanje ugovora i prigodna konferencija za medije najavljena je za sljedeći tjedan.

Rukometaši Zagreba dosad su nastupali pod imenom Croatia osiguranje Zagreb, a u prošlosti se zvao i Badel 1862 Zagreb. “Zagrebaši” su bili europski prvaci 1992. i 1993. godine, a u četiri navrata (1995, 1997, 1998, 1999) su bili europski doprvaci. Hrvatsko prvenstvo su osvajali čak 24 puta, a imaju i 22 naslova u nacionalnom Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.