Rummenige uvjeren da Mandžukić ostaje u Bayernu

Predsjednik minhenskog Bayerna Karl Heinz Rummenigge je uvjeren da će hrvatski napadač Mario Mandžukić ostati u klubu i iduće sezone unatoč dolasku Poljaka Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Čini se da je sretan ovdje. Ne pokazuje nikakve znakove koji bi mi ukazivali na to da ne planira ostati u Bayernu i iduće sezone”, ocijenio je Rummenigge u razgovoru za “Sport Bild”, dodajući kako je i sam “u nekoliko navrata razgovarao s Mandžukićem.

Njemački mediji nagađaju da će hrvatski napadač, premda je najbolji strijelac Bundeslige sa 17 golova, po svemu sudeći postati višak kad u ljeto u klub stigne Lewandowski iz Borussije Dortmund. Trener Bayerna Guardiola, prema pisanju njemačkih medija, forsirat će Lewandowskog te Thomasa Muellera i Marija Goetzea kao “lažne devetke”. S druge strane, trener Arsenala Arsene Wenger već duže vrijeme pozorno prati Mandžukića.

Odluka o Mandžukićevom statusu trebala bi biti donesena nakon uzvrata četvrtfinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda 9. travnja jer Bayern hrvatskom nogometašu nudi produljenje ugovora, koji istječe 2016., s povećanjem plaće, dodaje “Sport Bild”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.