Rummenigge vjeruje da će Guardiola produžiti ugovor

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nada se da će trener Pep Guardiola ostati na kormilu bavarskog kluba i nakon ljeta 2016., kada mu ističe sadašnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nedavni susret Guardiole i sportskog direktora Manchester Cityja Begiristaina nije razlog za brigu. Oni se poznaju iz dana dok su bili u Barceloni, a i ne mogu si zamisliti da bi Guardiola otišao u klub kao što je Manchester City.

GERMANY SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Sigurno je da će Guardiola odraditi ugovor do kraja, odnosno do ljeta 2016. No, želimo da on ostane u klubu i nakon toga datuma i mislim da imamo izglede da produžimo ugovor”, rekao je u četvrtak Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.