S kojim bi igračem Neymar u skoroj budućnosti volio zaigrati, a da nije Messi?

epa08857859 Neymar of PSG celebrates after scoring his team's opening goal during the UEFA Champions League group H match between Manchester United and PSG in Manchester, Britain, 02 December 2020. EPA/PETER POWELL

Brazilski igrač, najbolji glumac među nogometašima, Neymar, igrao je tijekom svoje dugogodišnje karijere s brojnim vrhunskim nogometašima, a među protivnicima na terenu imao je isto tako vrhunska nogometna imena. Teško je odabrati tko je zapravo najveći igrač s kojim je i protiv kojeg je svojedobno Neymar igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je 29-godišnji igrač PSG-a, s kojim nije uspio, barem zasad, osvojiti Ligu prvaka, iznenadio s izborom  igrača iz snova s kojim bi želio igrati u bliskoj budućnosti. Iako se očekivalo izbor nije pao na zvijezdu posrnule Barcelone, Lionela Messija. Naime, Neymar se ipak odlučio na igrača jednako posrnulog Juventusa, Portugalca Cristiana Ronalda, koji i dalje igra u vrhunskoj formi, iako je evidentno da je i on polako, ali sigurno, u silaznoj putanji.

“Volio bih igrati s Cristianom Ronaldom. To je nešto što bih volio napraviti jer sam već igrao s Messijem ili igram s Kylianom Mbappeom, ali nisam bio u mogućnosti igrati s Cristianom”, kazao je Neymar.

Podsjetimo, Neymar je produljio ugovor s PSG-om do 2025. godine, dakle, jedini je način da zaigra s Ronaldom da Ronaldo u bliskoj budućnosti potpiše za PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veliko je zadovoljstvo što ostajem u PSG-u. Sretan sam u Parizu i ponosan sam što sam dio ove grupe, što radim s ovim igračima, sjajnim trenerom i što zajedno ispisujemo povijest kluba”, rekao je Neymar te je dodao:

“To su stvari koje me tjeraju da još više vjerujem u ovaj sjajni projekt. Ovdje sam sazreo kao osoba, kao čovjek i kao nogometaš. Sretan sam zbog produženja saradnje i nadam se da ću osvojiti još puno trofeja”, poučio je Neymar, čiji klub posrće i u francuskom prvenstvu. Naime, Monaco Nike Kovača potpuno mu se približio.

Detalji ugovora između Neymara i PSG-a službeno nisu poznati, ali Neymar je bez ikakve dvojbe i dalje jedan od najplaćenijih nogometaša svijeta. Pretpostavka je da će zarađivati 30 milijuna eura godišnje nakon poreza, a u ugovoru su navedeni i dodatni bonusi, koje tek mora zaraditi, a koji će nema sumnje dodatno povećati tu cifru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.