Sad i službeno: Dario Šarić potpisao za Anadolu Efes

Kao što se i nagađalo posljednjih dana hrvatski košarkaš Dario Šarić (20) karijeru će nastaviti u redovima turskog prvoligaša Anadolu Efesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši igrač Cibone potpisao je za Efes ugovor do 2016. godine, s opcijom produžetka suradnje na još 12 mjeseci, a njegov dosadašnji klub trebao bi dobiti 1,2 milijuna eura odštete. Efes će iduće sezone voditi srpski trener Dušan Ivković, a u klub su već došli Gabonac Stephane Lasme, te Grk Stratos Perperoglou.

Šarić je prošle sezone imao prosjek od 16,7 koševa, 8,3 skoka i 2,3 asistencije po susretu, a bio je proglašen za najkorisnijeg igrača regionalne Jadranske lige.

Šarić je karijeru započeo u rodnom Šibeniku, a potom je igrao za Zrinjevac, Dubravu i Zagreba. U Cibonu je došao 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.