Sahiti se oprostio od Hajduka: Svaka mi čast

Foto: fah

Emir Sahiti otišao je iz Hajduka i postao novi igrač njemačkog drugoligaša HSV-a.Sahiti se dan nakon odlaska iz kluba oprostio od Hajduka i navijača objavom na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U Hajduk sam došao 2018 godine. Znao sam da dolazim u veliki klub, ali sam tek u godinama koje sam proveo u klubu shvatio koliko je velik, a posebno nakon osvajanja prvog kupa kojeg ću uvijek pamtiti. Žao mi jer nismo osvojili prvenstvo, uvijek ću žaliti zbog toga.

Želim biti iskren i reći da je nakon svih godina ipak došlo vrijeme da se profesionalno rastanemo. U srcu se nećemo rastati nikada i u meni će Hajduk uvijek imati najvećeg navijača. Hvala navijačima za podršku koju su nam davali kroz sve godine koje sam proveo u Hajduku. Hvala djelatnicima u klubu za lijepih zajedničkih šest godina . Hvala mojim suigračima za sve na terenu i izvan njega. Za vas imam samo jednu poruku: “svaka mi čast” 😁. Samo jednu želju imam…. 🏆”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Emir Sahiti (@emirsahiti10)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, “Svaka mi čast” je interna zafrkancija u momčadi. koja je nastala kada je prilikom jednog intervjua nakon utakmice htio pohvaliti momčad, ali je umjesto “svaka im čast” rekao “svaka mi čast”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.