Samir Toplak: ‘Ako sad nisam spreman preuzeti Dinamo, kad ću biti spreman?’

Velika Gorica, 10.7.2020 - Utakmica 34. kola Prve HNL Gorica - Varaždin. Na slici Samir Toplak. Foto Hina Dario GRZELJ/ dag

Samir Toplak sjajno je s Varaždinom pokazao kako se bori za ostanak u Prvoj HNL. Njegova momčad je hit prvenstva, a ime mu se spominjalo kao trenera kojem treba dati priliku da se okuša u velikom klubu, pa zašto ne i Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno sam poziva dobio ljudi oko Dinama i navijača. To mi je najveća nagrada jer znači da sam nešto napravio. Ako sad nisam spreman preuzeti Dinamo, kad ću biti spreman?”, rekao je Toplak za 24sata.

Je li teže ostati s Varaždinom u ligi ili s Dinamom biti prvak?

“Teže je ostati s Varaždinom u ligi nego s Dinamom biti prvak. U to sam uvjeren milijun posto. Ako netko misli drugačije neka mi to argumentirano objasni. Nije isto raditi u sredini gdje imaš 25 pobjeda ili se grčevito boriš da stigneš do osam pobjeda”, poručuje Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne zanimaju me Dinamove brige i problemi, oni su svojim izvedbama pokvarili sve što su dobro napravili u sezoni. Naslov su osvojili već odavno, no ostaje na kraju gorak okus. Želim da moji igrači opet budu opasni i da nadigramo Dinamo”, dodao je Toplak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.