Samo su dva kluba ozbiljno u igri za Erlinga Haalanda?

epa09026652 Erling Haaland of Dortmund celebrates after scoring the 2-0 lead during the German Bundesliga soccer match between FC Schalke 04 and Borussia Dortmund in Gelsenkirchen, Germany, 20 February 2021. EPA/Lars Baron / POOL CONDITIONS - ATTENTION: The DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Jedan od najboljih igrača svijeta, norveški reprezentativac Erling Haaland, po svemu sudeći nakon ove sezone napustit će redove Borussije iz Dortmunda te će od sljedećeg ljeta igrati za novi klub. Dakako, za tako kvalitetnog igrača te nogometaša koji je gotovo na početku karijere vlada veliko zanimanje. Pitanje je kao i uvijek tko to može platiti?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanja vodećih svjetskih medija, a među kojima je španjolski Mundo Deportivo, menadžer Haalanda Mino Raiola obećao je Thomasu Tuchelu da će Haalanda dobiti za 150 miliona eura u Chelseaju, ali u slučaju da Plavci izbore Ligu prvaka sljedeće sezone, ove sezone igraju sjajno u najjačoj klupskoj nogometnoj ligi na svijetu. Ako neće u Chelsea Haaland bi karijeru mogao nastaviti na Nou Campu, u Barceloni, iako mnogi sumnjaju u ovakav razvoj događaja s obzirom lako će Barca teško ovog ljeta moći financijski parirati Haalandu budući da su tek na početku financijskog oporavka.

Raiola tvrdi kako se isključuje mogućnost transfera u Manchester United i Bayern te dodaje da su Chelsea i Barcelona u ovom trenutku dvije jedine opcije za fenomenalnog Norvežanina. Ako bi kojim slučajem, a kako pišu španjolski mediji, Haaland karijeru nastavio u Barceloni, a Kylan Mbappe u Real Madridu, što je također jedna od mogućnosti, onda bi španjolska liga na svojedobno Ronalda i Messija, dobila okršaj dvojice nogometaša koji će u budućnosti sasvim sigurno biti u samom vrhu svjetskog nogometa kad je individualna kvaliteta u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.