Samovojska i Carević identificirali razlog za blijedi Real

Foto: snimka zaslona

U velikom finalu Lige prvaka 29. svibnja u Istanbulu igrat će Chelsea i Manchester City, koji su jučer i danas izbacili Real Madrid i PSG. Današnju pobjedu Tuchelove momčadi nad Realom analizirali su u našem studiju Anton Samovojska i Mario Carević te HRT-ov sudački ekspert Marijo Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Više nego zaslužen finale za Chelsea, Real je djelovao energetski prazan, kad su trebali nešto iskreirati nisu apsolutno ništa iskreirali. Chelsea je bio dominantan i trebalo je završiti 3:0 ili 4:0. Real nije ništa iskreirao, a dva stopera stajala su jako široko i po izgubljenom posjedu bili su jako ranjiivi odostraga, što je Chelsea koristio direktnim dodavanjima i bio je stvarno puno, puno bolja ekipa, smatra Mario Carević.

– Chelsea je odigrao odličnu utakmicu, mnogo, mnogo bolju nego što sam se ja nadao. Nadao sam se da će mnogo žešću obranu Chelsea ovdje igrati, ali Chelsea je stvarno igrao odlično, a osobito na oduzetim loptama.osobito je briljantno igrao Kante i cijeli ofenzivni dio močadi. Ta utakmica je trebala završiti, brat bratu, oko 4:0 ili 5:0 za Chelsea! Real je igrao s tri stopera, a Militao i Nacho su bili praktički na aut-liniji i u sredini ostavili samog Sergija Ramosa, koji očito nije spreman. Doduše, bio je na preširokom prostoru, složio se Anton Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.