Samovojska: Ne sjećam se ovako bespomoćnog Reala, Benzema nije ni doputovao

Foto: snimka zaslona

Manchester City i milanski Inter igrat će u velikom finalu Lige prvaka 10. lipnja u Istanbulu nakon što je Gurdiolina momčad s uvjerljivih 4:0 demolirala branitelja naslova, madridski Real, u uzvratnom polufinalnom dvoboju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nema se što razmišljati, situacija je jasna. Ovo je čisti debakl Reala, ne sjećam se kad je bio ovako bespomoćan, nije imao odgovor na ništa. City je odigrao fenomenalno, prvo poluvrijeme bila je čista bajka, završila je 2:0 samo jer je najbolji vratar svijeta brani fenomenalno, smatra Anton Samovojska, piše HRT.

U drugom dijelu Real je malo prividno živnuo, no uslijedila su još dva pogotka:

– Umrtvili su ritam, Real je preuzeo inicijativu nekakvu, no City je i dalje sve kontrolirao i zabio još dva gola. Pitam se radi li City to svjesno, jer i u Leipzigu su izdominirali u prvom dijelu, pa malo prikočili, ne znam urade li to svjesno da odmore ili se to dogodi samo od sebe, pita se Mario Carević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Walker “ubio” Viniciusa

– Real nije mogao ništa. Kad City početkom drugog dijela nije igrao Bog zna što, Real opet nije mogao ništa, City je igrao dovoljno dobru obranu. Viniciusa, najboljeg driblera svijeta, je Walker danas držao senzacionalno. Igrači Cityja su praktički u treptaju oka oduzimali loptu. Kad momčad misli da može sve, to se događa, no kad se pogleda finale City – Inter, već sad bi mogli reći da City to konačno osvaja, dodao je Samovojska.

Vezni red Reala nije mogao parirati domaćoj vezi.

– Kad si podređen, energetska potrošnja je velika. Ti si kao igrač svjestan da si inferioran, mislim da su veznjaci Reala vidjeli da nemaju danas što tražiti, nisu imali rješenja, kaže Carević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samovojska hvali Haalanda, kritizira Benzemu

– Haaland nije zabio, ali pokazao je koja je klasa, bio je nevjerojatan, imao je prilike, imao je odlične reakcije i igrao je za momčad, kaže Samovojska i nastavlja:

– Htio je Ancelotti malo osvježiti vezni red, no to se nije moglo, tko god da je ušao nije bilo promjene. Jeste li danas vidjeli Benzemu? Niste. Nije došao na utakmicu. Strašno, a kakav je to igrač, kaže Samovojska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.