Samovojska: Pokazali smo da nismo zaboravili igrati nogomet

Foto: snimka zaslona

Odmah nakon velike pobjede Hrvatske nad Škotskom u Glasgowu i osigurane osmine finala Eura u emisiji EUROPEO Robert Prosinečki i Anton Samovojska analizirali su utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Govorili smo i u poluvremenu da ćemo, ako nastavimo ovako igrati, pobijediti i proći. Svaka čast dečkima, odigrali su jednu pravu utakmicu, svima čestitam, svi su bili odlični. Onim Lukinim golom sve se okrenulo i na kraju smo lagano pobijedili, iako nije bila lagana utakmica. Na kraju smo drugi, što nismo razmišljali, no ovo je bolje, na trećem mjestu bi vjerojatno igrali s Nizozemcima, ovako ćemo vjerojatno sa Švedskom, što nam odgovara, rekao je u prvom komentaru Robert Prosinečki.

– Možemo biti optimisti na temelju ove utakmice, koja je stvarno bila dobra, koja je pokazala da dečki nisu zaboravili igrati nogomet, što nam se možda učinilo nakon prve dvije utakmice. Pod takvim teretom i pritiskom naša igra konačno je imala glavu i rep. Posebno mi je drago da se srušio niz statističkih fama, prvo ta pobjeda nad Škotskom nakon pet utakmica, pa su nam ostali još Francuska, Portugal i Brazil od tih većih momčadi koje još nismo pobijedili. Skinuo se i taj teret treće utakmice po skupinama koje Hrvatska nije uspijevala dobiti, kaže Samovojska.

Marijo Strahonja dao je pozitivan prvi komentar na suđenje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sudac je dobro vodio susret, bila je izuzetno zahtjevna utakmica, no svekupno bila je to vrlo dobra predstava suca!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.