Samovojska: Simeone je kriv, napravio je loše promjene

samovojska
Foto: snimka zaslona

Manchester United i Atletico Madrid odigrali su 1:1 u prvom susretu osmine finala Lige prvaka. Atletico je ostavio bolji dojam, ali United je iz jedne šanse došao do važnog pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– To je moć velikih momčadi, imaš jednu šansu i postigneš jedan gol. Nekome trebaju tri šanse za jedan gol, a nekome jedna. To je odlika velikih momčadi. To je nogomet. Tako je bilo i Dinamu protiv Seville. Nije Sevilla imala više šansi od Dinama, bitna je efikasnost, rekao je Anton Samovojska za HRT te naglasio koliko je Atletico bio nadmoćniji:

– Manchester u prvom poluvremenu nije napravio apsolutno ništa.

Trener Atletica kriv je za izjednačenje, radio je loše promjene smatra Samovojska:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Simeone je napravio grešku, na terenu moraju biti igrači koji stvaraju protivniku probleme. Izašao je u 75. minuti Felix, igrač koji cijelu utakmicu igra dobro, on u duelu jedan na jedan može proći bilo koga na svijetu. Podsjeća me na Figa.

– Zamijenio je i Correu koji ne samo da je bio dobar u napadu nego je odradio dobar posao i u obrani. Odradio je onaj prljavi dio posla. Ako je Griezmanna htio uvesti, trebao je to uraditi na neki drug način.

Engleski klubovi ove sezone su opet dobri u europskim natjecanjima, tri kluba su ostvarili pobjede uoči uzvrata, a United također odlazi kući zadovoljan:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Premiership je najjača liga na svijetu, tamo se igra odličan nogomet, imaju najviše novca pa nije nikakvo čudo, potpuno je logično ovo što se događa.

Samovojska istaknuo Bayern kao jedino iznenađenje uoči uzvratnih dvoboja:

– U ovih osam utakmica za mene ima samo jedno iznenađenje, a to je Bayern – Salzburg 1:1. Ovo ostalo nije ništa posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suđenje je bilo na nivou rekao je Mario Strahonja te naglasio kako je Hategan imao težak posao večeras.

– Ako gledamo generalno kao cijelu utakmicu onda možemo reći da je odsudio dobro, prvo poluvrijeme je bilo tečno, ovo nije laka utakmica za suditi, rekao je Strahonja te dodao:

– U drugom poluvremenu imao je pad koncentracije od 60. do 70. minute. Dosudio je prekršaj koji nije bio, te je zbog toga dodijelio žuti karton zbog prigovora. Utakmica je imala nekoliko situacija nesportskog ponašanja. Da je ovu utakmicu sudio na primjer Lahoz onda bi to bio jedan šou. Hategan je miran sudac i ovo je odradio dobro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.