Šarapova ostvarila drugu pobjedu na WTA mastersu u Singapuru

epa04998563 Maria Sharapova of Russia celebrates after beating Simona Halep of Romania in their fourth round match of the singles round robin stage at the BNP Paribas WTA Finals 2015 tennis tournament in Singapore, 27 October 2015. EPA/WALLACE WOON

Ruskinja Marija Šarapova ostvarila je drugu pobjedu u “crvenoj” skupini WTA “mastersa” u Singapuru, ona je u susretu 2. kola sa 6-4, 6-4 nadigrala Rumunjku Simonu Halep i tako stigla nadomak plasmana u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarapova je nakon osvajanja prvog seta sa 6-4 u drugom povela sa 5-1, ali Halep se uspjela primaknuti na 5-4 i stići na dva poena do 5-5 no ne i potpunog preokreta, pa je Ruskinja ostvarila drugu pobjedu u Singapuru nakon što je u nedjelju nadigrala i Poljakinju Agnieszku Radwansku.

U prvom dvoboju 2. kola ove skupine Talijanka Flavia Pennetta ostvarila je svoju prvu pobjedu svladavši Radwansku sa 7-6 (5), 6-4.

Nakon dva kola Šarapova je na vrhu ljestvice s dvije pobjede, Halep i Pennetta su na omjeru 1-1, a Radwanska ima dva poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 3. kolu u četvrtak sastaju se Šarapova i Pennetta, te Halep i Radwanska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.