Schelotto napušta Boca Juniorse

Foto: Twitter

Argentinski nogometni stručnjak Guillermo Barros Schelotto (45) napušta kormilo Boca Juniorsa nakon poraza od River Plate u finalu Copa Libertadores.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov ugovor je istekao, a vodstvo kluba je poručilo kako neće nastaviti suradnju.

“U iduću godinu ulazimo s novim trenerom. Želimo krenuti ispočetka,” poručio je Bocin predsjednik Daniel Angelici.

Schelotto je preuzeo klub u ožujku 2016. godine i pod njegovim vodstvom Boca je osvojila dva naslova argentinskog prvaka i stigla do finala južnoameričke ‘Lige prvaka’ u kojem je izgubila od gradskog suparnika River Plate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Premda nismo uspjeli u finalu sretan sam i ponosan jer znam da smo ostavili srce na terenu. Bio sam tužan nakon poraza, ali i ponosan kako smo se borili,” kazao je 45-godišnji Schelotto koji je u Copa Libertadores slavio tri puta, ali kao igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.