Kako se i nagađalo: Bišćan sljedeće dvije godine na klupi Olimpije

Foto: fah

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac koji je ove sezone kao trener uveo Rudeš u Prvu HNL u petak je i službeno potpisao dvogodišnji ugovor s ljubljanskom Olimpijom, lanjskim slovenskim prvakom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Radujem se novim izazovima. Olimpija je veliki klub s mnogo potencijala, a prilike za rad mogu osigurati uspjeh”, kazao je na predstavljanju u klubu hrvatski trener.

Predsjednik Olimpije Milan Mandarić odlučio se na mjestu trenera angažirati Bišćana nakon što je ove sezone promijenio dvojicu koji nisu zadovoljili njegove kriterije i ponovila lanjski uspjeh jer je prvak opet postao Maribor. Mandarić koji je djelovao u engleskom nogometu kao vlasnik i menadžer nogometnih klubova i kazao je kako Bišćana zna još iz vremena kad je ovaj igrao za Liverpool i kako je uvjeren da će njegovi nogometaši s novim trenerom dobiti novu energiju i odluućnost.

“Analizirao sam ovogodišnje utakmice Olimpije i ulogu svakog igrača, nemamo mnogo vremena i odmah počinjemo s radom”, kazao je Bišćan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpiju prvo iskušenje u novoj sezoni čeka već 29. lipnja, u okviru prvog kruga kvalifikacija za Europsku ligu, pa je okupljanje igrača zakazano već za 10. lipnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.